Sky Sports: Juventus lukker aftale med De Ligt

FCBARCELONA.DK - 27.06.19

© Getty Images

Det normalt velinformerede Sky Sports meddeler torsdag, at Juventus og De Ligt er nået til enighed om en ny kontrakt. Hollænderen har dog sikret sig en frikøbsklausul, så han kan skifte klub på et senere tidspunkt.

Det er Sky Sports Italia, som torsdag meddeler, at Juventus nu har taget kontakt til Ajax med beskeden om, at man er nået til enighed med Matthijs de Ligt om en kontrakt fra den kommende sæson. Italienerne har dermed anmodet om at starte forhandlingerne om at lukke en handel med Ajax.

De Ligt skriver angiveligt under på en kontrakt gældende for de kommende fem sæsoner og den blot 19-årige forsvarsspiller kommer til at tjene svimlende 12 mio. euro om året. 

Hvad der er mere spændende er, at De Ligt skulle have sikret sig en frikøbsklausul i den nye aftale - noget som hverken er normalt eller påkrævet i Italien. Uden en frikøbsklausul sikrer de italienske klubber, at deres spillere ikke bare kan købes fri af andre klubber, men det har De Ligt altså angiveligt fået med i sin aftale. Frikøbsklausulen skulle efter sigende lyde på 150 mio. euro.
     
At Juventus har accepteret en frikøbsklausul skulle være hovedårsagen til, at De Ligt har accepteret en skifte til klubben fra Torino. Hollænderens drøm skulle stadig være at spille i Barca en dag og den mulighed har han nu sikret sig med en frikøbsklausul.

.:FORSIDE:.