Sky: Barca vil bytte Vidal og Rakitic for Lautaro

Anders Lang Jensen - 18.02.20

© Getty Images

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Barcas store transfermål til sommer er Inters argentinske angriber Lautaro Martinez. Økonomisk set vil en sådan handel kræve meget og Barca overvejer mulige løsninger.

En løsning kan være en byttehandel. Italienske Inter har gennem de seneste transfervinduer været sat kraftigt i forbindelse med både Arturo Vidal og Ivan Rakitic. Begge spillere forventes heller ikke at have en langsigtet fremtid på Camp Nou og derfor kan midtbanespillerne være interessante som en del af en aftale.

Ifølge Sky Sport Italia overvejer Barca angiveligt at forsøge sig med en byttehandel med Inter til sommer. Her vil catalanerne sende Arturo Vidal og Ivan Rakitic til Milano, for derigennem at sikre sig det store transferemne Lautaro Martinez.

Foruden spillerbyttet skal Barca nok også op med en transfersum for at overbevise Inter. Argentinerens frikøbsklausul til sommer vil lyde på 110 millioner euro, hvilket vurderes at være under angriberens faktiske transferværdi netop nu.

.:FORSIDE:.