fbpx

Skifte til Wolverhampton er stadig i spil for Nico

Anders Lang Jensen - 06.08.22

// Nico González

Midtbanen i Barca er mildest talt tætpakket, og for unge Nico González' vedkommende er udsigten til spilletid ikke den største. Efter tilbagekomsten af Miralem Pjanić kan Nico muligvis skifte til Wolverhampton på leje.

20-årige Nico González har fået chancer i denne opstart som defensiv midtbanespiller, og Xavis ønske er at bruge La Masia-spilleren på backup til Sergio Busquets. På den position imponerer Miralem Pjanić dog også, og det kan føre til et skifte væk for Nico.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport er det nemlig en mulighed for Nico González at skifte til engelske Wolverhampton på en lejeaftale i den kommende sæson. Spilletiden er vigtig for den unge midtbanemand, og den kan han få i Premier League-klubben, der er interesseret i Nico.

Idéen om at sende Nico González på leje vokser lige nu hos Xavi og klubbens ledelse. Tidligere på sommeren var Xavi fast besluttet på at beholde Nico, men muligheden for at have Miralem Pjanić som reserve for Busquets åbner altså for en lejeaftale til Wolverhampton inden transfervinduets afslutning.

nico2

.:FORSIDE:.