Skæbnekamp for Spanien ved EM i aften

FCBARCELONA.DK - 23.06.21


Slutter EM overraskende for Jordi Alba, Sergio Busquets og Pedri i aften? Det er der en reel risiko for, for Spanien er tvunget til at vinde over Slovakiet, hvis de vil være sikre på at komme videre i turneringen.

Spanien blev naturligt regnet blandt favoritterne inden EM gik i gang, men efter to uafgjorte kampe mod henholdsvis Sverige og Polen, er Luis Enrique og hans spillere i reel fare for at skulle rejse hjem allerede efter gruppespillet.

Spanien indtager en tredjeplads og alt efter resultaterne i de sidste to kampe i gruppe E, kan det blive alt fra en førsteplads til en fjerdeplads. Realiteten er, at Spanien med en sejr over Slovakiet er sikker på at komme videre til 1/8 finalen.

Kendsgerningen er dog samtidig, at uafgjort vil sende Slovakiet videre og hvis Polen samtidig slår Sverige, hvilket slet ikke er umuligt, slutter Spanien sidst i gruppen.

Hos Spanien forventes Busquets tilbage på holdet, efter at corona har holdt ham ude af EM's første kampe. Også Alba og Pedri ventes at komme i aktion for Spanien i aften.

Kampene i gruppe E spilles kl. 18.00.

.:FORSIDE:.