Avis: Forhandlingerne med PSG intensiveres

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 17.07.19

© Getty Images

Den franske avis L'Équipe meldte tirsdag, at forhandlingerne mellem PSG og Barca om Neymar kører for fuld skrue. Catalanerne er angiveligt kommet med et mundtligt bud der overstiger de 222 mio. euro.

L'Équipe berettede om, at Barca tirsdag er kommet med deres første konkrete bud på Neymar. Budet er angiveligt udelukkende givet mundtligt og skulle overstige de 222 mio. euro, PSG for to år siden måtte lægge for Neymar.

PSG insisterer dog på, at de fortat ikke har modtaget et officielt bud fra Barcelona, men anonyme kilder tæt på den catalanske klub forsikrer den franske avis om, at budet er ægte og omfatter to af Barcas store profiler, der sammenlagt har en markedsværdi på over 222 mio. euro, dog uden at nævne nogen navne.

Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti og Ousmane Dembélé er blandt de spillere, der oftest er blevet kædet sammen med den parisiske hovedstad. Neymars brændende ønske om at vende tilbage til sin tidligere klub, bliver dog ikke hjulpet af det faktum, at der ikke figuerer en frikøbsklausul i brasilianerens kontrakt med PSG.

Barca har samtidig allerede spenderet mere end 200 mio. euro på henholdsvis Neto, Frenkie de Jong og Griezmann, så med mindre PSG går med til en regulær byttehandel, hænger Neymars comeback på Camp Nou i en tynd tråd.

.:FORSIDE:.