Sevilla-spillere undskylder for regelbrud

Magnus Wind - 25.05.20

© Getty Images

Fire Sevilla-spillere brød i weekenden forbuddet mod at samles i grupper over 10 personer, hvilket straks skabte frygt for, at ligastarten skubbes yderligere. Nu undskylder spillerne deres opførsel.

Det skabte harme hos samtlige catalanske og spanske sportsmedier, da det i weekenden kom frem, at fire Sevilla-spillere, sammen med deres koner og nogle venner, havde overtrådt forbuddet mod at samles i grupper over 10 personer. De fire spillere, Ocampos, Mudo Vázquez, De Jong og Ever Banega, har via de sociale medier nu været ude at undskylde deres opførsel. 

Ocampos: 
'Jeg vil gerne undskylde og indrømme at vi lavede en fejl, som skadede klubbens image. Det eneste vi kan gøre, er at sige undskyld til klubben, vores holdkammerater, trænere og samfundet generelt. Jeg forsikrer jer, at vi har lært en lektie og det kommer aldrig til at ske igen'.

Ever Banega: 
'Jeg vil undskylde for hvad der skete igår. Det var en forsamling af familie og venner, men det var forkert. Jeg vil gerne sige undskyld til vores klub, vores fans og samfundet. Det vil ikke ske igen. Vi vil bare gerne spille fodbold hurtigst muligt'. 

Både Mudo Vázquaz og De Jongs undskyldninger ligner de to andre spilleres. Efter episoden og den massive omtale i medierne var det ventet, at de fire spillere gik ud og undskyldte for deres tankeløse opførsel. Om dette brud på reglerne for konsekvenser for ligastarten må tiden vise.

.:FORSIDE:.