Sevilla sender Barca ned på en 4. plads i ligaen

FCBARCELONA.DK - 23.02.21


Barcas pointtab i søndags mod Cádiz blev dyrt, for i går aftes besejrede Sevilla Osasuna og det betyder, at Barca er sendt ned på en 4. plads i ligatabellen. Det er ikke længe siden at catalanerne indtog 2. pladsen.

Det er tæt i toppen af den spanske liga og den mindste smutter får konsekvenser. Det må Barca erkende efter det skuffende resultat søndag eftermiddag, hvor Cádiz ufortjent udlignede til 1-1 kort før tid.

I går aftes skulle Sevilla i kamp ude mod Osasuna og andalusierne hentede den ventede sejr, idet opgøret sluttede 0-2. Det resultat bringer dem på 48 point, ét mere end Barca og for samme antal kampe, nemlig 23.

Samme antal kampe har Atlético Madrid på førstepladsen spillet. De har 55 point, mens Real Madrid på andenpladsen har 52 point, men for 24 kampe.

Lige nu ligger Barca altså dårligst til af de fire mesterskabskandidater, der har skabt et hul på seks point ned til Real Sociedad på femtepladsen. Det er ikke længe siden at Barca tog andenpladsen fra Real Madrid med lige mange point, men en bedre målscore. Nu må catalanerne altså tage til takkke med en 4. plads.

Barca spiller sin næste kamp i morgen onsdag, hvor de tager imod Elche på Camp Nou. Her er en sejr nødvendig, hvis de ikke skal risikere at de øvrige tophold trækker yderligere fra.

.:FORSIDE:.