Sevilla sejrede i lokalderby da La Liga vendte tilbage

Magnus Wind - 12.06.20

// Aleña // Coronavirus

Torsdag aften vendte fodbold igen tilbage i Spanien, da Sevilla hjemme mødte lokalrivalerne fra Real Betis. Hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud af opgøret, hvor udlejede Carles Aleñá startede inde for udeholdet.

Ikke siden den 8. marts har der været spillet fodbold i den spanske La Liga. Efter tre måneders pause, blev der torsdag aften igen spillet fodbold i Spanien. Her mødte Sevilla hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán lokalrivalerne fra Real Betis. Udeholdet havde den udlejede Barca-spiller Carles Aleña med fra start.

Efter en målløs første halveg, kom der gang i scoringerne efter pausen. I det 56. minut omsatte Lucas Ocampos sikkert et straffespark til stillingen 1-0. Blot seks minutter senere headede Fernando bolden ind bag Betis-målmanden efter et hjørnespark. Herefter var det småt med chancerne og dermed endte opgøret med sejr til hjemmeholdet.

Kampen blev selvfølgelig spillet uden tilskuere, og undervejs var der en drikkepause i hver halveg. Udeholdet havde den udlejede Barca-spiller Carles Aleña med fra start, men catalaneren blev udskiftet midt i anden halveg.