fbpx
Annonce

Sevilla-chef: 'Koundé var enig med Chelsea'

Anders Lang Jensen - 30.07.22

© Getty Images
// Jules Koundé

Der udspillede sig et større transfer-drama bag kulissen, da Barca i sidste ende lykkedes med at hente Sevillas Jules Koundé. Barca overhalede Chelsea og Sevillas sportsdirektør Monchi bekræfter, at Barca handlede hurtigt.

Meldingerne i sidste uge gik på, at Chelsea var millimeter fra at præsentere franske Jules Koundé, men hurtigt vendte tingene. Barca-ledelsen fik drejet situationen til deres fordel, og Sevillas sportsdirektør Monchi forklarer om forhandlingsprocessen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Sidste torsdag blev vi enige med Chelsea, og det samme gjorde Koundé, men i denne verden kan ting ændre sig indtil sidste sekund. Der opstod tvivl, og alting stoppede brat. De besluttede at stoppe, og så kom Barca på banen’, siger Sevillas sportsdirektør Monchi til SFC Radio.

’Første gang Mateu Alemany kontaktede mig var i mandags. Han udtrykte Barcas interesse for os, og vi bad om et tilbud. Deres bud var lavere, end hvad vi oprindeligt havde forestillet os. Chelsea vendte tilbage, men Barcas tilbud var i sidste ende bedre for os’, slutter Monchi.

Meldingerne er gået på, at Barca har tilbudt et mindre beløb, hvor størstedelen til gengæld blev betalt til Sevilla med det samme. Chelsea tilbød mere, men hvor transfersummen blev fordelt over flere rater og over længere tid.

kounde5

.:FORSIDE:.