fbpx

Sevilla afviser rygter om Luuk de Jongs retur

FCBARCELONA.DK - 17.11.21

// Luuk de Jong

instabar

Luuk de Jong indgår næppe i Xavis planer og forleden var der rygter om, at Sevilla til januar er klar til at hente hollænderen tilbage fra lejeaftalen med Barca. De rygter blev dog skudt ned i går af Sevillas klubpræsident José Castro.

Ronald Koeman ønskede en boxspiller som kunne bruges når holdet ikke kunne kombinere sig igennem modstandernes forsvar. Derfor valgte klubben at leje Luuk de Jong i Sevilla i sommer, en beslutning som mange rystede på hovedet over, for hollænderen er slet ikke en type spiller man normalt ser i Barca.

Sådan tænker Xavi sandsynligvis også, selvom han ikke kan sige det offentligt. Luuk de Jongs bedste kvalitet er hovedspillet på høje indlæg, et aspekt som Xavi ikke forventes at gøre brug af i stort omfang. Den nye Barca-træner vil satse på den velkendte tiki-taka stil med hurtige kombinationer og spil over kanterne.

ps5 art

I de få kampe Luuk de Jong har spillet, har man tydeligt set, at han kommer til kort i Barcas tekniske og hurtige spil. Han har ofte stået passivt i feltet og har ikke evnet at deltage i spillet.

Derfor bliver det næppe til meget spilletid til Luuk de Jong under Xavi og hurtigt var der spekulationer om i medierne, at Sevilla var klar til at hente angriberen tilbage allerede til januar, selvom lejeaftalen løber til den 30. juni.

De rygter blev Sevillas præsident José Castro bedt om at kommentere i går. 'På nuværende tidspunkt overvejer vi ikke at Luuk de Jong returnerer til vinter' var det kontante svar til radiostationen Cadena Cope.

Luuk de Jong var da også kun tredjevalget i Sevilla, så det forklarer måske den manglende begejstring fra Castros side. Alligevel kan det ikke helt afvises, at Sevilla er villig til at tage Luuk de Jong tilbage til januar, men det vil helt sikkert kræve en økonomisk kompensation fra Barcas side.

.:FORSIDE:.