Setién: 'Vi vidste det ville blive svært'

FCBARCELONA.DK - 17.06.20

© Getty Images

Efter sejren over Leganés erkendte Quique Setién, at hans hold havde haft det svært. Barca-træneren glædede sig over Ansu Fatis indsats og forsvarede samtidig Griezmann.

'Vi vidste det ville blive en svær kamp. Med mindre vi var heldige med at score i starten, ville det blive svært og sådan gik det. Vi startede godt, men derefter mistede vi nogle bolde og det bragte dem ind i kampen. Vi havde det svært og kunne ikke finde plads' indledte Barcas træner.

'De kunne have scoret og de lukkede godt af. De forsvarede sig godt og det var ikke nemt at finde plads. Derudover er vi stadig ikke helt fine med bolden. Vi manglede at overvinde et hold der forsvarede sig godt og når vi samtidig ikke er god med bolden, bliver det svært' fortsatte han.

Griezmann spilede endnu en anonym kamp, men blev forsvaret af sin træner. 'Griezmann kan deltage mere eller mindre i spillet, men han udfører et vigtigt arbejde. I dag fik han scoret et mål, men fik det annulleret. Han utrolig vigtig for os. Det er ikke let at spille på hans position, men vi sætter pris på det han gør, for det hjælper os' sagde Setién.

Og så var der ros til Ansu Fati, der gjorde det til 1-0. 'Han har haft lidt problemer nogle uger, men i dag spillede han 45 gode minutter og vi ville ikke risikerer mere. Han fik åbnet målscoringen og jeg er meget tilfreds, for han arbejder også hårdt i defensiven og det hjælper os' kom det fra træneren.

Riqui Puig fik også spilletid, for første gang i lang tid. 'Han gjorde det godt. Han kom på banen med god energi og udførte et stort arbejde. Det er ikke let at komme ind, men han skal udnytte de minutter han får som i dag. Det er ærgreligt at han ikke fik scoret, for det var han tæt på. Jeg sætter stor pris på hans indsats' fortsatte Setién.

Til sidst blev Setién spurgt, hvordan det var at spille på et tomt Camp Nou. 'Det er totalt anderledes. Det er som at miste en vigtig del af spillet. Man savner larmen, klapsalverne, opbakningen og mumlen. Det er en ulempe på hjemmebane, men kan være en fordel ude. For eksempel er det bedre for os uden tilskuere på fredag' afsluttede han, med henvisning til den svære udekamp mod Sevilla.

644x70

.:FORSIDE:.