Setién: 'Vi var på ingen måde gode'

FCBARCELONA.DK - 25.01.20

// Valencia // Setien

Det var en særdeles skuffet Quique Setién der holdt pressemøde efter 2-0 nederlaget mod Valencia. Han erkendte uden problemer, at indsatsen især i første halvleg, langt fra havde været god nok.

'Virkeligheden er, at vi på ingen måde var gode, specielt ikke i første halvleg. Her fandt vi ikke vejen til modstandernes mål. Der var ting som vi ikke forstod godt nok og derefter udnyttede Valencia vores fejl' indledte han.

'Der var ingen problemer med indstillingen. Jeg så at spillerne var engagerede, men vi stod ikke godt på banen og havde det svært. Vi lagde en masse pasninger uden mening, men blot for at lægge dem. Vi manglede dybde i spillet og evnen til at gøre skade' fortsatte han.

'Måske er der noget jeg ikke får forklaret godt nok. Ingen kan lide at se det, som man så i dag. Det bedste ved første halvleg var, at det stod 0-0. Vi blev noget bedre i anden halvleg og her kunne vi være kommet ind i kampen, men det var ikke nok' sagde han videre.

'Vi skabte intet i første halvleg, men det kom i anden halvleg, hvor vi havde tre, fire eller fem klare chancer. Det hele handler om, at vi gøre tingene godt. Vi skal have analyseret det grundigt og derfra finder vi løsninger' udtalte Barca-træneren.

'Valencia er en godt hold, som flere gange gik frem i et godt pres. De har farlige spillere, der kan gøre skade på dig. Defensivt spillede gjorde de det rigtig godt' var vurderingen af hjemmeholdet.

Til sidst blev Setién spurgt til De Jongs indsats. 'Han gjorde mange ting godt. Han er en god spiller der tidligere spillede på en konkret måde, som vi nu beder om noget andet. Han har brug for tid til at lære det' var svaret.