Setién: 'Vi vandt takket være VAR'

FCBARCELONA.DK - 08.03.20

© Getty Images

Quique Setién var meget tilfreds efter 1-0 sejren over Real Sociedad og han erkendte, at holdet havde haft det svært. Han følte dog at sejren var fortjent og der var samtidig ros til danske Martin Braithwaite.

'Vi vidste at det ville blive en umådelig svær kamp. De havde vundet seks kampe i træk, en af dem på Bernabeu og de er i pokalfinalen. De håndterer bolden godt og hvis de lykkedes med deres pres, kan de gøre skade. De har spillere af høj kvalitet' indledte Barcas træner.

'Med undtagelse af nogle faser, havde vi kampen under kontrol. Der kom nogle svære perioder, men vi skabte stadig noget farligt.  Vi vandt takket være VAR, men fra bænken så jeg ikke noget. Jeg var for langt væk' fortsatte han.

'Det kræver tålmodighed at skabe klare målchancer, men nogle gange ønsker vi at afslutte for hurtigt. Når vi forhaster os, mister vi bolden og så slår de kontra, men spillerne har større lyst til at angribe. Det er noget vi skal kontrollere, men det er ikke nemt' kom det fra ham.

'Vi har nogle spillere med problemer, som er trætte, så jeg er tilfreds med sejren, efter at vi havde lidt et smertefuldt nederlag. Det var en fortjent sejr på trods af, at vi havde det svært' sagde han videre.

'Holdet gjorde det godt i dag. Vi havde nogle gode faser, hvor vi kom frem til åbne chancer. Der var mange ting vi gjorde godt. Vi var det bedste hold i lange faser og vi tillod dem ikke at skabe noget' udtalte han.

Martin Braithwaites indsats blev også kommenteret. 'Han startede virkelig godt. Vi vidste at han kunne hjælpe os meget, når man tænker på, at Real Sociedad vover sig langt frem. Han fandt rummene godt og var en trussel. Til sidst blev han lidt træt, fordi han anstrengte sig meget. Jeg er meget tilfreds med hans indsats og de muligheder han giver' var meldingen.

Også Gerard Piqué fik ros. 'Han spillede endnu en gang en ekstraordinær kamp. Han er i en fænomenal form, både med og uden bold. Det er en spiller der opfatter det hele og det gør ham til en af verdens bedste centrale forsvarsspillere' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.