Setién: 'Vi spillede ikke nogen stor kamp'

FCBARCELONA.DK - 09.07.20

© Getty Images

Quique Setién var ikke bleg for at erkende, at hans spillere ikke havde spillet nogen god kamp mod Espanyol, da han udtalte sig til pressen efter opgøret. Han gav specielt Espanyols defensiv skylden for problemerne.

'Vi spillede ikke nogen stor kamp i dag. Espanyols forsvar gjorde det svært for os, med deres meget intense og lukkede spil. Vi fandt ikke plads eller fik lagt et pres, så vi kunne komme igennem på midten' sagde ham.

'Det var meget svært. Espanyol spillede en flot kamp rent defensivt, ved at stå mange mand tæt sammen. Det er slet ikke nemt med så mange mennesker der' sagde han videre.

'Vi ledte efter løsninger lige fra starten af. Vi havde ikke regnet med de ville spille på den måde, men det gjorde de. Det var ikke som mod Villarreal. Det handler om at finde den rigtig formel' fortsatte Barca-træneren.

Han ærgede sig over, at Barca ikke var i fuld kontrol i de sidste minutter. 'Vi gav dem mange muligheder for omstillinger og det burde vi have undgået. Det er noget vi skal forbedre og som vi træner på, men det er ikke nemt at ændre noget, der er så indgroet i spillernes hoveder. Vi skal være mere konservative i sådanne situationer' kom det fra ham.

Setién blev bedt om at kommentere de to røde kort. 'Jeg ser at Ansu rammer bolden og at der er klar kamp om den. Det andet synes jeg er en klar aktion. Hvis der er rødt i den første, er der det også i den anden. De to udvisninger skabte mere plads' svarede han.

Til sidst blev han spurgt til muligheden for stadig at vinde mesterskabet. 'Vi må se hvad Real Madrid laver' var det korte svar.

.:FORSIDE:.