Setién: 'Vi spillede en meget komplet kamp'

FCBARCELONA.DK - 06.07.20

© Getty Images

Det var en særdeles tilfreds Quique Setién, som mødte pressen efter søndagens overbevisende sejr på 1-4 ude over Villarreal. Her var der ros til spillerne og til den indsats, som holdet havde leveret. Derudover var der en klar stikpille til VAR.

Læs Barca-trænerens udtalelser her.

Kampen:
'I dag havde vi det hele. Vi spillede godt, vi brød igennem både central og på fløjene, samt kom frem med flere spiller til store chancer. Det er ikke fordi, at vi spiller anderledes, men modstanderne er forskellige. I dag overraskede vi Villarreal, scorede tidligt og kom hurtigt foran igen efter deres udligning. Vi var meget effektive og det har vi manglet i de andre kampe'.

'Vi havde nogle virkelig gode og lange perioder i dag. Vi var klart bedst og skabte masser af chancer. Jeg er meget tilfreds med udfaldet, for vi havde brug for en kamp som denne. Vi skulle dog have brugt en kamp som denne tidligere, ford det havde givet os mere ro på'.

VAR:
For hver runde forstår jeg VAR mindre og mindre'.

Sergi Roberto:
'Han spillede en fantastisk kamp. Han kommer med positiv energi og med fornyet styrke efter sin skade. Han gør det utroligt godt og han udfylder altid sin rolle til perfektion'.

Griezmann:
'Han spillede en rigtig god kamp. Han fandt sin rolle i angrebet og spillede godt sammen med de andre. Det var tydeligt at se, at han spillede med stor selvtillid. Jeg er meget tilfreds med ham, lige som jeg også tror, at han selv er efter det flotte mål. Det mindede meget om Messis mål mod Betis'.

.:FORSIDE:.