Setién: 'Vi bliver nødt til at vinde over Napoli'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.07.20

© FC Barcelona

Quique Setién har holdt pressemøde her i eftermiddag op til udekampen i morgen aften mod Real Valladolid. Her fyldte Champions League lodtrækningen og kampen mod Napoli meget.

'Jeg havde ikke så store forventninger til lodtrækningen, fordi vi først må fokusere på kampen mod Napoli. Vi kommer til at spille på hjemmebane og vi bliver nødt til at vinde over dem. Udfaldet af lodtrækningen er fin, for vi kan allerede begynde at analysere modstanderne, men det er ubrugeligt, hvis ikke vi gå videre mod Napoli. Det er en vigtig kamp og vi skal vinde for at fortsætte i Champions League' sagde han.

'Det bedste ved kampen mod Napoli er, at vi spiller på hjemmebane, men det er en skam, at der ikke kommer nogle tilskuere, fordi det vil hæmme os. Med tilhængerne på lægterne, ville det være meget nemmere for os, men det sker ikke. Vi kan ikke gøre noget ved det og vi må bare spille kampen. Det er en meget vigtig kamp, men først skal vi kæmpe for at vinde ligaen' tilføjede han.

Her er hvad Setién ellers kommenterede:

Kampen mod Valladolid:
'Jeg prøver at tilgå hver kamp med fuld folus. Valladolid er endnu ikke helt sikre på at overleve i ligaen og de vil prøve at gøre det svært for os. Vi bliver nødt til at være fokuserede og opmærksomme for at vinde kampen. De kommer ikke til at gøre det nemt for os'.

Muligheden for at vinde ligaen:
'Alt kan ske i fodbold. Vi har set meget ske i årenes løb, hvor nogle ting er uforklarlige. Det vi skal gøre er at fokusere på Valladolid og vente på, at vores rival fejler. Der er ikke andet at gøre end at vente. Vi skal måske hen til sidste spilledag for at se hvem der vinder ligaen'.

Får Arthur spilletid:
'Arthur gør det godt til træning, men han har ikke fået mange minutter. Han er klar til at spille på trods af situationen. Han vil helt sikkert få flere minutter'.

Truppen med kun 18 spillere:
'I har allerede set truppen, hvor jeg har taget færre spillere med. Det har jeg bare besluttet mig for. Derfor er det også vigtigt, at vi har Arhtur med og der er større chancer for, at han kommer til at spille. Vi er stadig med i ligaen og Champions League, så han vil få minutter'. 

Hvor skal Sergi Roberto spille:
'I har helt glemt, at Sergi Roberto også har spillet som angriber. Vi har med en spiller at gøre, som kan dække flere forskellige pladser og han kan spille dem alle helt perfekt. At have en spiller som ham gør tingene lettere, for du ved aldrig hvor du måske får brug for ham'.

Kommer Umtiti til at spille mere i denne sæson:
'Vi må se hvad der sker med ham. Lige nu er han i en situatioin, hvor han er ved at finde ud af hvad der er galt. Vi må se hvordan det udvikler sig. Jeg kan ikke fortælle hvornår han er klar og det kan lægerne heller ikke'.

Hvorfor De Jong ikke er med i truppen:
'Vi prøvede ihærdigt at få Frenkie de Jong klar til kampen mod Valladolid. Til at starte med skulle han ikke spille, men vi prøvede alligevel at få ham klar, men i sidste ende var det bedst at lade ham sidde over. Han var tæt på at komme med til kampen'.

.:FORSIDE:.