Setién kan stå overfor sidste kamp som Barca-træner

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.08.20


Quique Setién kom til klubben som træner tilbage i januar måned, men allerede her lidt over et halvt år senere, så kan han stå overfor sin sidste kamp som Barca-træner. Setién er dermed under et maksimalt pres inden aftenens kamp.

Det har langt fra været den sæson Barca kunne have ønsket. Under Valverde fungerede spillet ikke og problemerne er fortsat under Quique Setién, der ikke har formået at vende skuden. Går Barca ikke videre mod Napoli i aften, kan det meget vel betyde en fyreseddel til Setién.

Der er derfor maksimalt pres på Setién i aften. Et godt resultat er at få Barca videre til slutrunden i Champions League i Portugal.

Barca har et fint udgangspunkt med 1-1 resultatet fra den første kamp. Det skal Setién forsøge at bygge videre på i aften. Det betyder en sejr eller som minimum at spille 0-0. Alt andet vil sende Barca ud af turneringen og dermed måske ende med at fyre Setién.

Går Barca videre mod Napoli, vil Setién fortsætte som træner i den resterende del af slutrunden i Portugal. Ender han med at få succes i Champions League, så kan det omvendt give ham endnu en sæson i spidsen for catalanerne.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 4-0: 21,00
- Messi scorer kampens første mål: 3,50
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 11,00
Spil ansvarligt +18

644x70

.:FORSIDE:.