Setién: 'Jeg ville elske at træne Neymar'

FCBARCELONA.DK - 23.05.20

© Getty Images

BeIN Sports har fået en lang snak med Quique Setién og her lægger Barca-træneren ikke skjul på, at han hellere end gerne vil træne Neymar en dag. Også Lautaro Martínez får en kommentar, ligesom flere andre aktuelle emner.

Her er hvad Barcas træner kommenterede:

Neymar:
'Selvfølgelig ville jeg elske at træne Neymar en dag. Det manglede bare. Der er tale om en spiller med et exceptionelt niveau. Heldigvis har jeg allerede opfyldt en af mine drømme om at træne verdens bedste, der er Leo. Hvad der sker herfra må vi se, men jeg ville være henrykt'.

Luis Suárez' situation efter knæoperationen:
'Han er ikke kommet sig 100% endnu. Han træner med truppen og gør næsten det samme som holdkammeraterne, men der mangler lidt på formen. Han har siddet ude ret lang tid efter en operation. Jeg ved ikke om der går to, tre eller fire uger. Det får vi at se, når vi skal spille'.

Umtitis og Dembélés skader:
'Når det gælder Dembélé er jeg sikker på, at han nok skal komme sig. Umtiti har et mindre problem, men de vender helt sikkert begge tilbage og hjælper holdet'.

Rygterne om Semedo og Arthur:
'Jeg har reelt ikke noget at sige omkring spillernes fremtid. Jeg fokuserer på det der venter og jeg får brug for alle spillerne. Det er ikke noget man kan spekulere i. Jeg håber alle kan yde det maksimale i de elleve kampe der mangler'.

Et muligt køb af Pjanic:
'Som jeg før har sagt, kan jeg lide alle gode fodboldspillere og det er de store spillere der tager til hold som Barcelona. Han er en god spiller, ligesom alle dem som omtales i pressen i disse dage og som reelt kunne spille her'.

Ivan Rakitic' fremtid:
'Jeg regner altid med ham, så længe han spiller for Barca. Jeg husker ikke lige hvor mange minutter han har spillet, men han er en spiller der gør det godt'.

Rygterne om et køb af Lautaro Martínez:
'Vi ved alle, at der er fire eller frem spillere til denne position, der er ekstraordinære. Hvilken som helst af dem vil passe til Barcelona. Når det gælder Lautaro Martínez, er det en spiller der sagtens kan spille på vores hold, ligesom de andre på hans niveau'.

Arturo Vidals fremtid:
'Han kommer altid med energi og positivitet. Han er en ekstraordinær knægt når det gælder indstillling og han giver os nogle flere muligheder. Vi er meget tilfredse med han, for han er et godt menneske og en rigtig god holdkammerat'.

Drømmen om at vinde Champions League:
'Den er noget helt særligt og alle ønsker at vinde den. Det ville være en kæmpe drøm der går i opfyldelse, ikke bare for mig, men også for utrolig mange tilhængere, der ville blive så glade'.

.:FORSIDE:.