Setién: 'Jeg tænker ikke et øjeblik på min fremtid'

FCBARCELONA.DK - 04.07.20

© Getty Images

Quique Setién har holdt pressemøde i forbindelse med kampen i morgen aften mod Villarreal. Her kom han vidt omkring og kommenterede også rygterne om en fyring efter sæsonen. Læs her hvad Barca-træneren sagde.

De seneste skuffende resultater har skabt spekulationer om Setién bliver fyret når sæsonen er slut. På pressemødet i dag forsikrede han om, at det ikke er noget der påvirker ham.

'Jeg tænker ikke et øjeblik over, hvad der kan ske for mig. Jeg koncentrerer mig om de ting jeg skal koncentrere mig om, nemlig at fastholde de høje krav og blive skarpere. Jeg bruger ikke et eneste sekund på min personlige situation' udtalte han.

'Jeg vil ikke deltage i det cirkus. Jeg ved der er rygter, men det er hverken første eller sidste gang at det sker, når resultaterne ikke er gode' sagde han videre om rygterne.

Her er hvad Setién ellers kommenterede:

Villarreal?
'Det er et af de hold der har gjort det bedst efter pausen. De gør det virkelig godt og deres spillere er i god form. De forsvarer sig godt og kommer til at udfordre os. Vi spillede dog en ret god kamp mod Atlético Madrid og jeg håber vi kan vinde kampen'.

Rygterne om Messis fremtid udenfor Barca?
'Det vil jeg spekulere i. Jeg har intet hørt fra hans side. Det er ikke mit område. Han har det fint og træner godt og hvis der er noget vi skal tale om, så taler vi om det. Han er udmærket klar over, hvad han skal gøre i kampene og alderen trykker ham ikke. Han er som altid'.

Setiéns indsats for Barca?
'Det er selvfølgelig ting jeg gerne ville ændre. Når man ser resultaterne tænker man bagefter, at man kunne have gjort tingene på en anden måde. Man kan dog aldrig vide, om det ville have virket. Nogle gange når du ændrer noget, bliver det værre. Det er ikke noget man skal tænke over'.

Problemerne på udebane?
'Det er rigtigt, at når det gælder resultaterne, har holdet smidt nogle point, men der har også været kampe, hvor vi har spillet på et godt niveau. Nogle gange har vi ikke fortjent at miste point. Der er omstændigheder du ikke kan kontrollere'.

Mulighederne for at vinde mesterskabet?
'Vi er bagud, men vi er stadig i live og fortsætter med at kæmpe'.

Problemerne med Griezmann?
'Han har det fint. Jeg har talt med ham. Han er professionel og forstår situationen, som han før har oplevet som spiller. Han er meget positiv og han bliver ikke påvirket af det hele, når han spiller igen. Vi kan helt sikkert regne med ham 100%. I en stor klub som Barcelona, med så mange store spillere, kan alle ikke spille samtidig. Det kan gøre nogle vrede, men det mig der tager beslutningerne'.

Umitis seneste skade?
'Hans situation er, at han føler ubehag i knæet, så han er ikke i stand til at spille. Vi må vente og se hvordan det udvikler sig'.

Riqui Puigs indsats de seneste kampe?
'Vi har alle set hans niveau. Han har taget et stort skridt frem og har fortjent at spille kampene. Han skal dog ikke stille sig tilfreds, men stadig forbedre sig. Han er klar over, hvilken mulighed han har fået og han er på rette vej'.

Holdets problemer med spillet?
'Der er ting i fodbold du kan kontrollere og ting du ikke kan. Vi taler om mange ting, men i sidste ende er det spillerne der er afgørende på banen. Detaljerne spiller også ind, som Aspas' mål. Det kan afgøre om du vinder ligaen eller ikke'.

.:FORSIDE:.