fbpx

Setién: 'Jeg kunne ikke lide hvad jeg så'

FCBARCELONA.DK - 23.01.20

© Getty Images
// Copa del Rey // Ibiza

Quique Setién var husløs ærlig, da han holdt pressemøde efter kampen mod Ibiza, hvor Barca var tæt på at ryge ud af Copa del Rey. Han roste Ibiza for en flot kamp og var samtidig skuffet over sine egne spilleres indsats.

'Vi vidste det ville blive en ekstrem svær kamp. Vi mødte et stærkt hold, der spillede en flot kamp rent defensivt, og som også havde skarpheden til at score. Det gav dem selvtillid og vi havde svært ved at finde vej til målet. Det var ikke nemt og det var vores modstanders fortjeneste, men en kamp varer 90 minutter og mit hold blev ved med at inistere' indledte han.

'I dag var vi meget upræcise i vores spil og vi bragte selv vores modstander ind i kampen, ved at lukke et hurtigt mål ind. Vi forhastede os for ofte mod et hold, der lukkede af. Det var meget Ibizas fortjeneste, for de spillede en flot kamp. Det var slet ikke nemt for os. Desuden kom vi bagud og det gjorde det kun mere kompliceret' fortsatte han.

'Jeg kunne ikke lide hvad jeg så fra holdet. Jeg ville have fortrukket noget andet. Jeg havde ønsket at vi var mere præcise og at vi havde spillet bedre, men det er noget vi kan bruge til fremtiden. Når man gør noget dårligt, er det noget man kan forbedre' sagde Setién videre.

Han erkendte, at Barca godt kunne være røget ud af Copa del Rey. 'Det er ikke første gang, man ser sådan en situation, specielt ikke når der spilles over én kamp. Det havde været anderledes, hvis der var en returkamp. Disse kampe er anderledes. De er farlige. For Ibiza var det en meget vigtig kamp og derfor giver de sig maksimalt' kom det fra Barcas træner.

.:FORSIDE:.