Setién: 'Jeg er meget tilfreds med Rakitic'

FCBARCELONA.DK - 24.06.20

// Bilbao // Setien

Quique Setién erkendte sit holds problemer mod Bilbao, specielt i første halvleg, da han mødte pressen efter 1-0 sejren. Samtidig kom han også med stor ros til Ivan Rakitic, der scorede kampens eneste mål.

'Vi havde brug for at vinde, som i alle kampe. Det er klart, at jo færre fejl vi laver, jo bedre. Nu fik vi tre point og nu venter vi på hvad vores rivaler laver' indledte Barca-træneren.

'I første halvleg var vi ikke præcise med bolden. Vi mistede den og det gjorde det svært at komme i gang. Spillet flød ikke på den måde som vi er vant til. I anden halvleg var det mere roligt og holdet gjorde det meget bedre. Indskiftningerne af Ansu og Riqui gav os ny dynamik. Jeg er godt tilfreds med anden halvleg, mens vi kunne have gjort det bedre i første' fortsatte han.

'Det var ikke nemt. Når der ikke er meget plads, skal du være skarp. Det har vi manglet siden vi startede op igen, men jeg tror det kommer efterhånden som turneringen skrider frem' sagde han videre.

Herefter var der ros til Rakitic. 'Han kom på banen fordi Busquets havde fået en advarsel og han gjorde det virkeligt godt. Han forstår fodbold og placerede sig godt. Han erobrede bolden og skabte den afgørende aktion. Jeg er meget tilfreds med ham' udtalte Setién.

Til sidst blev Setién spurgt, hvad Barca skal gøre for at vinde mesterskabet. 'Grundliggende skal vi gøre det, som vi gør nu. Vi skal ikke bekymre os om hvad vores rivaler gør, men hvad vi selv gør. Vi har holdt målet rent i fem kampe i træk og det er ret flot, ligesom vi har vundet alle vores kampe, undtagen en. Der er ting der skal forbedres, men vi er på rette vej' afsluttede han optimistisk.