Setién: 'Holdet gjorde det godt og vi fortjente sejren'

FCBARCELONA.DK - 09.08.20


Quique Setién var godt tilfreds med indsatsen, da han udtalte sig efter 3-1 sejren over Napoli. Han betegnede sejren som fuldt fortjent og erkendte samtidig, at der venter en rigtig svær kvartfinale mod Bayern München.

'Vi gik efter at tage dette skridt og vi ser frem til resten af vores kampe med samme glæde, som vi gjorde til den i dag. Holdet gjorde det godt og vi fortjente sejren. Det var ikke let hvad vi præsterede, for vi skulle forsvare os med stor intelligens. Vi mødte et af Italiens bedste hold' indledte Barca-træneren.

Setién erkendte, at holdets spil i anden halvleg  blev for nervøst. 'Man forsøger altid at holde sit forspring og vi forsvarede os som vi ønskede at gøre. Havde de scoret et mål mere, ville det skabe gejst hos dem, så det er normalt, at vi var lidt nervøse' fortsatte han.

Messi fik et kraftigt spark på den ene ankel og Setién blev spurgt om det er alvorligt. 'Jeg synes han ser ud til at have det fint. Det var et meget kraftigt spark, men jeg tror ikke der er nogle problemer' var svaret.

Nu venter Bayern München i kvartfinalen og det fik også en kommentar. 'Alle modstandere er stærke og alle kampe bliver svære. Det bliver svært både for os og for dem. Det er et fantastisk hold, men det er vi også' afsluttede Setién.

644x70

.:FORSIDE:.