Setién: 'Fem udskiftninger er en ulempe for os'

FCBARCELONA.DK - 30.05.20

© Getty Images

Den spanske liga genoptages om få uger og det så Quique Setién frem mod i et interview lørdag. Her slog han blandt andet fast, at de nyindførte fem tilladte udskiftninger er en ulempe for catalanerne.

'Det er ikke nogen hemmelighed, at vi afgør mange af vores kampe i de sidste minutter. Når vores modstandere nu får muligheden for at spille med mere friske spillere, vil de ikke længere skulle forsvare sig i slutningen af kampene med trætte spillere' sagde Barca-træneren.

'Det er dejligt at have fået gang i træningen igen. Vi havde dog forventet at kunne træne sammen i længere tid før det gik løs, men allerede om to uger starter ligaen. Vi ville gerne have haft mere tid'.

'Jeg er dog fortrøstningsfuld. Spillerne har haft mulighed for at slappe af rent mentalt fra turneringerne og på den måde eliminere den stres, som følger med. Nu har de en enorm lyst til at komme i gang igen og er mødt op med fornyet energi. Det skaber en motivation i sig selv at være væk i flere måneder. Spillerne vil nu blive udsat for et kæmpe pres, for ligaen skal afgøres på 11 runder'.

'Vores træning i øjeblikket går rigtig godt. Der er en meget høj intensitet og mine spillere virker til at være i god form. Jeg krydser fingre for, at vi ikke vil opleve skader. Hvis de kommer håber vi, at de bliver ubetydelige' sagde Setién til slut.

.:FORSIDE:.