Setién: 'Det bliver hele tiden sværere for os'

FCBARCELONA.DK - 01.07.20

© Getty Images

Efter 2-2 kampen mod Atlético Madrid ærgrede Quique Setién sig over de mistede point, men ellers var han godt tilfreds med spillernes indsats. Han indrømmede samtidig, at det bliver svært at vinde mesterskabet.

'Det var ærgerligt og det bliver hele tiden sværere for os. At miste to point betyder, at muligheden for at vinde mesterskabet bliver mindre, men vi må fortsætte vores arbejde. Atlético er et godt hold' kom det fra Barca-træneren.

'Vi prøvede at spille lidt anderledes og vi mente det ville hjælpe os, men Atlético forsvarer sig godt. De lukkede godt af og udfordrede os med deres omstillinger. De har rigtig gode spillere. Vi spillede en god kamp, men det var ikke nemt' sagde han videre.

'Jeg er godt tilfreds med spillet. Det er rigtigt, at det ikke lykkedes at vinde, men i perioder kontollerede vi kampen ret godt. Det er ikke let at spille mod et så discipineret hold. Jeg er tilfreds med spillernes indsats og hvordan vi havde planlagt kampen' fortsatte Setién.

Han blev spurgt, hvorfor Griezmann kun fik få minutter på banen. 'Griezmann gør det godt, men alle kan ikke spille. Man skal beslutte sig for én. Måske det ikke var logisk at sende ham på banen i det 90. minut, men man håber altid at han kan udrette noget' var svaret.

Der var været rygter om en snarlig fyring og det blev Setién bedt om at kommentere. 'Jeg føler slet ikke, at jeg er til diskussion' afsluttede han.

.:FORSIDE:.