fbpx
Annonce

Setién beder fem spillere mere fra B-holdet hjælpe til

FCBARCELONA.DK - 29.07.20

© FC Barcelona
// Træning

Træner Quique Setíen står med en afbudsramt trup til kampen mod Napoli og derfor har han valgt at hente endnu mere hjælp på B-holdet. Hele fem B-holdsspillere mere var med, da holdet trænede i dag.

Det ligger fast at Barca må undvære de karantæneramte Busquets og Vidal til opgør mod Napoli, ligesom Arthur har meldt sig ud af fællesskabet med sin boykot. Derudover er Dembélé, Lenglet, Araujo, Griezmann og Umtiti skadesmeldt i øjeblikket. Det bringe lige nu antallet af disponible førsteholdsspillere ned på 13.

Selvom der er håb om, at en eller flere af de skadede spillere når at blive klar, kommer Setién ikke til at kunne samle 18 førsteholdsspillere til kampen næste lørdag. Han har længe brugt Puig og Fati fra B.-holdet, men der er stadig brug for ekstra hjælp.

Derfor bad han Cuenca, Mingueza, Jandro, Monchu og Konrad fra B-holdet om at træne med i dag og det vil de sandsynligvis gøre frem til kampen mod Napoli. Det vil skabe mere kvalitet i træningen, ligesom de fem står klar til at supplere truppen, hvis det bliver nødvendigt.

.:FORSIDE:.