Sergio Ramos svarede igen på Piqués kritik

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 03.03.20

© Getty Images

Sergio Ramos var hurtigt ude at kommentere Piqués udtalelser om, at søndagens Real Madrid-mandskab er blandt de værste han har mødt på Bernabéu. Ramos valgte dog ikke at fyre ekstra brænde på bålet.

Efter gårsdagens 2-0 nederlag til Real Madrid på Santiago Bernabéu, var det en tydeligt skuffet Gerard Piqué der mødte pressen. Specielt catalanerens udtalelse om, at det i første halvleg var et af de værste Real Madrid-mandskaber, han nogensinde har stået overfor på Bernabeu, fik selvsagt straks diverse spanske mediers fulde opmærksomhed.

Madrilenernes kaptajn, Sergio Ramos, var da også hurtigt ude at kommentere udtalelserne. 'Jeg ville vælge altid at spille så dårligt i første halvleg, som han mener vi gjorde, hvis det betød, at vi vandt alle Clásicosr' ytrede forsvarstyrmanden og fortsatte:

'Vi må respektere hans udtalelser. Du kan ikke være enig med alle. Vores plan var at give dem bolden for derefter at ændre vores taktik fuldstændigt i anden halvleg og møde dem med et højt pres. Vi var friskere efter pausen og det var de måske ikke på grund af deres arbejde i første halvleg. Det var tre meget vigtig point i sidste ende' kommenterede spanieren videre.

Sergio Ramos valgte ikke at skyde tilbage, da han blev spurgt om  dette ligeledes var et de værste Barca-hold, han nogensinde har stået overfor. 'Overhovedet ikke. Jeg mener ikke, de var dårlige. Jeg respekterer deres måde at spille på' svarede han.

.:FORSIDE:.