fbpx
Annonce

Sergio Busquets spillede sin kamp nr. 600 for Barca

FCBARCELONA.DK - 11.01.21

© Getty Images
// Sergio Busquets

Sergio Busquets kunne fejre jubilæum i lørdags, da han spillede sin kamp nr. 600 for Barca. Det antal kampe placerer ham på fjerdepladsen over spillere med flest kampe for klubben og måske tredjepladsen kan nås næste sæson.

Busquets spillede hele kampen mod Granada og kunne derved fejre sit 600 kampes jubilæum med en solid sejr, idet andalusierne blev besejret med 4-0 på deres egen bane.

Med 600 kampe for Barca på CV'et er Busquets den spiller i klubben med fjerdeflest kampe. Det er ikke længe siden at han tog fjerdepladsen fra klublegenden Carles Puyol, der nåede 593 kampe, inden knæproblemer tvang han til at lægge støvlerne på hylden.

Busquets har et stykke op til tredjepladsen, hvor Andrés Iniesta er noteret for 674 kampe. Med 50-60 kampe på en sæson, er det et antal som Busquets kan nå i slutningen af næste sæson.

Tredjepladsen er nok det maksimale Busquets kan stile efter, for Messi ligger nr. 2 med 751 kampe, et antal han hele tiden øger, mens førstepladsen indtages af Xavi med 767. Så mange kampe er det ikke realistisk at den 33-årige Busquets når.

Udbyttet af de mange kampe har været godt for Busquets, for han har vundet i alt 29 trofæer, hvor otte mesterskaber og tre Champions League rangerer højest.

.:FORSIDE:.