Sergio Agüero scorede i træningskamp mod Cornellà

FCBARCELONA.DK - 13.10.21

// Sergio Agüero

Sergio Agüero fik onsdag formiddag sin uofficielle debut for Barca, da han var med i en træningskamp mod UE Cornellà. Argentineren fik 30 minutter på banen og scorede sit første mål i Barca-trøjen.

Langt om længe ser det ud til, at Sergio Agüero meget snart kan hjælpe Barca med at komme på rette spor efter en særdeles skuffende start på sæsonen. Onsdag formiddag tog den argentinske angriber et kæmpe skridt mod sit officielle comeback, da han var med i en træningskamp mod Cornellà.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og Agüero fik en god første kamp for Barca, hvor han fik de første minutter i den blå-røde trøje siden klubskiftet i sommer. Argentineren fik en halv time på banen og her scorede han et enkelt mål, da han bragte Barca foran. Kort efter blev kan skiftet ud, da det hele tiden havde været planlagt, at han kun skulle spille 30 minutter.

Agüero er endnu ikke blevet klarmeldt af lægerne, men det kan han meget vel blive i løbet af de kommende dage. Det vil betyde, at han vil kunne deltage i søndagens hjemmekamp i ligaen mod Valencia på Camp Nou. Her er det mest sandsynlige scenarie, at Agüero starter på bænken.

.:FORSIDE:.