fbpx

Sergiño Dest: 'Jeg vil udrette store ting i Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.10.20

© Getty Images
// Dest

Sergiño Dest fortæller i et interview ifølge den catalanske avis Sport, at Koeman ikke har nogle problemer med at han valgte at spille for USA. Dest fortæller også, at han vil gøre alt for at opnå store ting i den catalanske storklub.

Inden Dest valgte at spille for USA var Koeman ude efter højre backen til det hollandske landshold. Det giver ikke nogle problemer mellem Koeman og Dest. 'Det var ikke svært for mig at fortælle Koeman, at jeg ville spille for USA. Det er ikke hans skyld og vi har et godt forhold til hinanden' sagde Dest.

At der ikke er nogle problemer mellem Koeman og Det, viser sig ved, at det var Koeman, som ville have Dest til Barca. 'Efter et stykkede tid ringede Koeman til min agent, fordi han ville have mig til Barca og det ville jeg også gerne. Det var helt naturligt, da jeg mødte Koeman for første gang' sagde han videre.

Dest er ikke kun tilfreds med at være den første amerikaner i Barca. Han har sat ambitionsniveauet højt i det catalanske. 'Jeg er ikke kun tilfreds med at være den første fra USA i Barca. Jeg vil være den første fra USA, som udretter store ting i denne klub. Jeg er meget stolt og jeg føler ikke noget pres. Jeg vil arbejde hårdt for at opnå store ting' kom det fra ham til slut.

Mod Sevilla fik Dest sin debut for Barca, da han kom ind til de sidste tyve minutter i kampen. Den 17. oktober kan han spille sin anden kamp for Barca, da catalanerne skal møde Getafe i Madrid.

.:FORSIDE:.