Sergi Roberto vil vise sig fra sin bedste side

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.09.21

// Sergi Roberto

Sergi Roberto startede inde mod Bayern München i højre side på kanten, men det var ikke hans bedste kamp. Tilskuerne piftede også af ham, da han blev skiftet ud. Derfor vil Sergi Roberto nu vise sig fra sin bedste side mod Granada.

Den catalanske avis Sport skriver, at det tog hårdt på ham, at tilhængerne piftede af ham ved uskiftningen efter en times spil mod Bayern i tirsdags, men Sergi Roberto giver ikke bare op. Ifølge avisen er han mere end klar til at vise sig frem fra sin bedste side i den næste kamp mod Granada.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Efter den hårde medfart fra fansene i tirsdags er Sergi Roberto meget opsat på at vise, at han hører hjemme i Barca. Koeman har angiveligt indset efter kampen mod Bayern, at Sergi Roberto ikke er længere bør dække højre back.

Det er angiveligt planen at rykke Sergi Roberto tilbage på midtbanen, hvor han også spillede i træningskampene og i de første kampe i denne sæson. Mod Real Sociedad og Getafe scorede han endda også og mod Bilbao bidrog han med en assist til Memphis' kongemål.

På mandag spiller Barca sin næste kamp mod Granada hjemme på Camp Nou. Her håber Sergi Roberto at være tilbage i startopstillingen som midtbanespiller.

.:FORSIDE:.