fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Vigtigt med en sejr på udebane'

FCBARCELONA.DK - 10.02.20

© Getty Images
// Sergi Roberto // Real Betis

Sergi Roberto var en af de spillere der udtalte sig efter sejren over Rea Betis. Her glædede han sig over, at holdet lykkedes med at vinde på udebane og dermed få tre point med hjem til Barcelona.

'Det var en fysisk kamp, hvor det næsten konstant var mand mod mand. Betis spillede modigt med et højt pres og vi kæmpede for, at de ikke skulle lykkes med deres spil. I anden halvleg blev der mere plads på grund af udvisningerne. Vi var udmattede til sidst, men vi fik de tre point' indledte han.

'Det var vigtig at vi igen vandt på udebane. Det var uretfærdigt at vi tabte i Bilbao, for vi skabte mange chancer. I dag forsøgte vi at finde samme dynamik. Denne sæson har vi haft det svært udenfor Camp Nou, så vi kan tage tilfredse hjem' fortsatte han, med henvisning til pokalnederlaget i torsdags.

'Det var en både fysisk, jævnbyrdig og flot kamp, med mange chancer og mål. Vi er glade for, at have fået de tre point' sagde han videre.

Til sidst blev han spurgt, om spillerne er ved at vænne sig til Quique Setiéns ideer. 'Man har brug for tid til at vænne sig til en forandring. Nu har vi haft flere kampe og arbejdet nogle uger. Det er nemmere at arbejde videre efter en sejr og nu venter der en uge, hvor vi ikke spiller midt på ugen' svarede han.

.:FORSIDE:.