fbpx

Sergi Roberto: 'Vi har et af de bedste hold i Europa'

FCBARCELONA.DK - 31.07.22

// Sergi Roberto

Barcas spillere er tilbage efter to ugers træningsphold i USA. Inden afrejsen fra New York så Sergi Roberto tilbage på opholdet og han var meget tilfreds. Han mener at Barca har et hold der kan kæmpe med om alle titler.

Sergi Roberto landede i Barcelona i eftermiddags sammen med holdkammeraterne, men inden at holdet forlod Red Bull Arena i New York, stillede catalaneren sig til rådighed for pressen til en vurdering af opholdet i USA.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det var sæsonens første kampe og de var vigtige, først og fremmest for de nye spillere, så de kan vænne sig til Barcelonas system. For mig handlede det om at få minutter og finde ind i rytmen. Det har været 15 gode dage for alle' indledte han.

Niveauet der blev vist i USA, mener Sergi Roberto skaber grundlag for optimisme for sæsonen. 'Vi har et af de bedste hold i Europa, hvis ikke det bedste, så der er ingen undskyldninger. Der er stor konkurrence på holdet og det er godt for os, for at kunne kæmpe med om alle titler, som det er vores mål' sagde han videre.

Sergi Roberto fik spilletid i samtlige fire kampe i USA, mest som højre back, men også på midtbanen, der er hans naturlige position.

.:FORSIDE:.