Sergi Roberto: 'Spillet mister meget uden tilskuere'

FCBARCELONA.DK - 16.05.20


Hvis alt går som planlagt, bliver ligaen genstartet i løbet af juni måned. Det ser Sergi Roberto frem til med glæde, men han erkender også, at det bliver en mærkelig oplevelse at skulle spille kampene uden tilskuere på Camp Nou.

'Det bliver lidt mærkeligt. Jeg mener at spillet mister meget uden publikum. Vi spiller først og fremmest for vores tilhængere på stadion, så de kan nyde kampen. Vi ved at de ikke kan være til stede, men at de sidder derhjemme og hepper på os. Vi vil give os 100% for at de er tilfredse derhjemme, i en svær tid som denne' udtaler han til Barca TV.

'Vi har før prøvet at spille uden tilskuere og det er meget mærkeligt og meget svært. Rent personligt kan jeg stadig ikke få ind i hovedet, at vi skal spille på den måde' fortsætter han.

Barca fører ligaen og er stadig med i Champions League. Sergi Roberto forsikrer om, at de specielle vilkår ikke ændrer på holdets målsætninger. 'Vores tilhængere kan være helt rolige, for vi vil give alt og vi forsøge at opnå alle de mulige titler, selvom de ikke kan støtte os i kampene' kommer det fra ham.

Til sidst bliver han spurgt om, hvornår han tror der kommer en konkret dato for ligaopstarten. 'Nu begynder Bundesligaen og jeg tror at alt vil afhænge af, hvordan det går der' svarer han.

.:FORSIDE:.