Sergi Roberto rykkes tilbage til midtbanen

Anders Lang Jensen - 11.07.19

© Getty Images

Under Ernesto Valverde har Sergi Roberto vist sin kolossale alsidighed og i længere perioder har den ellers oprindelige midtbanespiller været fast mand på højre back. Men planen er nu, at han skal tilbage til den centrale midtbane.

Ifølge avisen Mundo Deportivo har træner Ernesto Valverde gjort det klart, at Sergi Roberto i den kommende sæson skal returnere til midtbanepositionen. Portugisiske Nelson Semedo skal efter planen spille fra start i den kommende sæson på højrebacken.

Denne mulighed vil man i det catalanske udnytte til at sende Sergi Roberto tilbage til sin bedste position nemlig på midtbanen. Derfor kan det måske lugte af, at man på transferfronten planlægger at hente en ny spiller til højrebacken for at skabe konkurrence til Semedo.

Her ligner et oplagt valg den tidligere fanfavorit på Camp Nou, Dani Alves. Brasilianeren har kontraktudløb med franske PSG og har angiveligt selv tilbudt sig til Barca denne sommer, som ledelsen dog skulle tøve med.

Men Alves vil give en gratis rutineret profil, som kan konkurrere på positionen og endegyldigt sende Sergi Roberto tilbage på sin oprindelige position. Derudover nævnes Juventus' João Cancelo også som en kandidat.

.:FORSIDE:.