Sergi Roberto meldt ude med lårskade i 3-4 uger

FCBARCELONA.DK - 23.02.20

© FC Barcelona

Endnu en skade har ramt Barcas i forvejen smalle trup! Barca har meldt officielt ud, at Sergi Roberto har pådraget sig en skade i højre lår og at der går 3-4 uger inden at catalaneren kan spille igen.

Sergi Roberto er indiskutabelt den mest alsidige spiller i Barcas trup og en af dem der har spillet flest minutter denne sæson. Derfor kommer nyheden om hans lårskade på et rigtig skidt tidspunkt, lige inden de utroligt vigtige kampe mod Napoli og Real Madrid.

Det er højre lår den er galt med og med prognosen på 3-4 ugers pause, kommer Sergi Roberto til at gå glip af 4-5 kampe. Han håber nok på, at kunne være tilbage til returkampen mod Napoli den 18. marts på Camp Nou. Med Sergi Roberto ude øges presset på Nelson Semedo, der reelt er eneste alternativ på højre back.

Sergi Roberto var med i truppen til kampen i går mod Eibar, men blev siddende på bænken i samtlige 90 minutter. Det må derfor have været ved træningen i dag at catalaneren har pådraget sig skaden, men det er ikke bekræftet af Barca.

.:FORSIDE:.