fbpx

Sergi Roberto: 'Jeg venter på et forslag fra klubben'

FCBARCELONA.DK - 14.08.21

// Sergi Roberto


Sergi Robertos kontrakt med Barca udløber til juni, men endnu er der ikke forlydender om en mulig forlængelse. Spilleren selv forsikrer om, at han er klar til at forlænge til en lavere løn for at hjælpe klubben.

Det er avisen La Vanguardia der har taget en snak med Sergi Roberto om hans situation i klubben. Han er blandt holdets fire anførere, men ved endnu ikke om klubben vil tilbyde ham en forlængelse.

'Min situation er, at min kontrakt udløber efter denne sæson og jeg er klar til forlænge med en lønnedgang' kommer det fra catalaneren.

Med tilgangen af Emerson Royal er der to naturlige højre backs i truppen og det håber Sergi Roberto sender ham op på den foretukne plads midtbanen. 'Efter at vi nu har to backs og ud fra hvad jeg ser ved træningen og i kampene, ser jeg mig selv mere på midtbanen. Jeg har stor lyst til at spille der, men det er selvfølgelig noget træneren bestemmer' siger han videre.

Også Messis exit får en kommentar. 'Vi spillere er dem der mest ønskede at Leo blev. Vi ville have gjort det maksimale, men problemerne ligger dybere på grund af pandemien og den tidligere ledelse' udtaler Sergi Roberto.

Han tror tydeligvis på, at holdet kan klare sig uden Messi. 'Vi skal finde en balance og tage et skridt frem, såvel anførerne, de nye spillere og de unge. Vi har et rigtig godt hold og når jeg ser på de andre hold i ligaen, tror jeg vi har det bedste. Vi skal vise at Barca er det samme selvom Leo ikke er her' afslutter han.

.:FORSIDE:.