fbpx

Sergi Roberto: 'Håber vi giver Xavi hans første titel'

FCBARCELONA.DK - 12.01.23

// Sergi Roberto // Supercup // Real Betis

Det var Sergi Roberto der fik tjansen at møde op på onsdagens pressemøde i forbindelse med torsdagens supercup-semifinale mod Betis. Her udtrykte han en stærk tro på, at holdet er i stand til at hjemføre trofæet.

Her er nogle af de emner som Sergi Roberto kommenterede:

En vurdering af Betis:
'De har i snart lang tid satset på god fodbold. Det er et af de bedste hold i ligaen. Jeg forventer en åben kamp, for begge hold vil have bolden. Jeg håber det bliver os der styrer begivenhederne. Det bliver en interessant kamp for tilskuerne'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Muligheden for et trofæ:
'Vi er inde i en god periode og vi er i stand til at vinde en titel. Vi spiller også med om Copa del Rey og La Liga. Vi håber at kunne vinde den første titel med Xavi og vi vil rigtig gerne løfte dette trofæ'.

Sergi Robertos rolle på holdet:
'Jeg ved ikke om jeg ser mig selv som back eller midtbanespiller. Jer ser mig spille der hvor træneren ønsker det. Mod Atlético spillede jeg på midtbanen og det var som at vende tilbage til udgangspunktet, men jeg står til trænerens disposition'.

Barca fører ligaen med tre point:
'Det er en god nyhed at vi fører. Vi ved alle hvor svært det er at vinde ligaen. Det vil altid være positivt at tage til supercuppen som førerhold. Vi håber vi kan fejre en titel denne uge'.

Forlængelse til sommer?
'Der er intet ny. Alt er uændret, men min lyst til fortsætte er den samme. Vi er ikke begyndt at tale, men jeg tager det roligt. Jeg er sikker på, at vi sætter os sammen for at tale indenfor nogle uger'..:FORSIDE:.