Sergi Roberto går glip af supercuppen

FCBARCELONA.DK - 17.07.18

Sergi Roberto må blive hjemme når Barca møder Sevilla i den spanske Supercup den 12. august. I går fastholdt en sportsdomstol den karantæne på fire kampe, som han blev idømt sidste sæson.

Det var i en kamp mod Real Madrid i maj måned, at Sergi Roberto fik rødt kort for at plante en hånd i ansigtet på Marcelo. Forseelsen blev efterfølgende takseret til fire spilledages karantæne, en dom som det ikke lykkedes for Barca at få nedsat gennem en protest.

I stedet indbragte de dommen for sportsdomstolen TAD, men heller ikke her var der hjælp at hente. Domstolen fandt det ikke bevist, at Sergi Robertos handling var ubevidst og derfor blev dommen ikke ændret.

Sergi Roberto nåede at afsone tre af de fire kampe i sidste sæsons slutfase, men den sidste kamp må han afsone i denne sæson. Det betyder, at han ikke står til træner Valverdes rådighed, når holdet skal udtages til den spanske Supercup mod Sevilla, et opgør der spilles i Tanger, Marokko.

Afgørelsen ærgrer helt sikkert Valverde, for han kommer i forvejen til at mangle en del spillere på grund af deres VM-deltagelse.

.:FORSIDE:.