Sergi Roberto er holdets mest alsidige spiller

FCBARCELONA.DK - 16.02.20

© Getty Images

Sergi Roberto stod for Barcas anden scoring i 2-1 sejren over Getafe i går eftermiddags. I opgøret spillede han højre back, men i Quique Setiéns korte tid som træner, har Sergi Roberto spillet fire forskellige positioner.

Sergi Roberto blev afgørende i hjemmekampen mod Getafe med sin scoring til 2-0 i slutningen af anden halvleg, hvor han spillede højre back i samtlige 90 minutter og dermed henviste Semedo til bænken. Det var catalanerens anden scoring denne sæson.

Det er ellers midtbanen der er Sergi Robertos naturlige position, men under Luis Enrique blev han brugt meget som højre back og det er den position han nu spiller flest minutter på.

Quique Setién har også set Sergi Robertos alsidige talenter. I sine kun ti kampe i spidsen for holdet, har han brugt catalaneren på hele fire forskellige positioner. Ud over højre back og på midtbanen, har Sergi Roberto også været en del af et tremands forsvar i nogle kampe og han er sågar blevet testet i front som angriber i højre side. Det sidste skete både mod Levante og Bilbao.

Ingen af gangene er Sergi Roberto faldet igennem. Han løser de opgaver som Setién giver ham med seriøsitet og hårdt arbejde, selvom nogle af positionerne er uvante for ham.

Sergi Roberto selv har aldrig lagt skjul på, at han befinder sig bedst på den offensive midtbane, men har også gjort det klart, at han hjælper holdet hvor træneren vurderer det nødvendigt.

Den store alsidighed er en af grundene til, at Sergi Roberto blandt de spillere i truppen, der har fået flest minutter denne sæson.

.:FORSIDE:.