fbpx

Sergi Roberto: 'El Clásico er altid noget specielt'

FCBARCELONA.DK - 29.07.23

// Sergi Roberto // El Clásico

Det var anfører Sergi Roberto der havde fået tjansen med at holde pressemøde op til kampen mod Real Madrid i aften. Her så han frem mod en speciel kamp, hvor holdet går på banen for at vinde.

'El Clásico er altid noget specielt, men vi har kun spillet én træningskamp, fordi truppen oplevede maveproblemer. Det er vores anden kamp i forberedelserne, men mod Real Madrid skal man altid gå på banen for at vinde. Målet er at vinde på den bedst mulige måde' indledte Sergi Roberto.

Her er hvad han også svarede på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Er Barcas hold bedre end Madrids:
'Hvis du spørger mig, så har vi verdens bedste hold og vi kan kæmpe med om det hele. Jeg har fuld tillid til vores spillere. Vi har en rigtig god trup og hvis der kommer nye til, skal de være velkomne'.

Er El Clásico i aften ikke kun en venskabskamp:
'Der findes ikke venskabskampe, for man ønsker altid at vinde. Kampen mod Arsenal var en svær test for os, for det var den første kamp. At spille mod disse hold er en god test. Vi er ikke på ferie længere, men skal forberede sæsonen'.

Er Barcas hold blevet bedre denne sommer:
'Vi skal blive bedre hvert år. Både når det gælder spillet og vundne titler. Sidste sæson var rigtig god og vi har forstærket os godt, selvom vi også har mistet vigtige spillere. Vi får et hold der kan kæmpe med om det hele'.

Sergi Robertos rolle på holdet:
'Vores træner kan lide at spille med forskellige varianter af systemer. I mit tilfælde har jeg spillet forskellige positioner, så vi må se i løbet af sæsonen'.

Rygterne om Dembélé til PSG:
'Det ser jeg ikke for mig. Jeg håber det ikke, for han er vores mest afgørende spiller. Han er meget speciel'..:FORSIDE:.