Semedo: 'Jeg står 100% bag Coutinho'

FCBARCELONA.DK - 21.04.19

© Getty Images

Der blev af piftet af Coutinho i kampen i går mod Real Sociedad og det synes Nelson Semedo ikke er rimeligt. Efter opgøret forsvarede han sin holdkammerat og udtrykte samtidig håb om, at mesterskabet snart er i hus.

'Jeg står 100% bag Coutinho, for jeg ved hvor meget han arbejder for at forbedre sig og hjælpe holdet. Han har allerede bevist sine evner og jeg forstår ikke, hvorfor tilhængerne tvivler på hans kvaliteter' kom det fra portugiseren i går.

Spillet kørte ikke helt for Barca lørdag aften, men Semedo afviste, at det skyldtes mangel på koncentration ovenpå anstrengelsen i de to kampe mod Manchester United. 'Vi havde ikke svært ved at koncentrere os, men vi mødte et godt hold, hvor det er svært at have bolden. Det er ikke altid det kører som vi ønsker det' sagde han videre.

Barca er nu endnu tættere på at vinde ligaen og det håber Semedo snart sker. 'Det går godt for os og vi ønsker at vinde mesterskabet så hurtigt som muligt, men vi skal tage en kamp af gangen. Nu skal vi have tankerne på kampen mod Alavés og vinde den, så vi kan blive mestre på hjemmebane mod Levante' afsluttede han.

.:FORSIDE:.