fbpx
Annonce

Semedo: 'Indlysende at vi skal forbedre os'

FCBARCELONA.DK - 05.11.19

// Semedo // Champions League // Slavia Prag

Det var Nelson Semedo der fik tjansen med at holde pressemøde i går som optakt til Champions League opgøret i aften mod Slavia Prag. Her lagde han ikke skjul på, at holdet har brug for at løfte sit niveau.

'Det er en vigtig kamp, for vi er tæt på kvalifikationen, så vi ønsker at vinde. Vi forventer en svær kamp som den i Prag, men vi spiller på hjemmebane og vil helt sikkert gøre det godt' indledte han.

Her er hvad Semedo ellers kommenterede:

Spillemæssige problemer i gruppespillet:
'Der er indlysende meget vi skal forbedre, men man skal ikke glemme, at vi har spillet én uafgjort og har to sejre, men vi skal forbedre os'.

Muligheden for at vinde Champions League:
'Det er en meget svær turnering, men vi er Barca og vi er kandidater i alle turneringer vi spiller i. For at vinde dem, skal vi forbedre os og spille bedre. Det vil vi gøre fra kamp til kamp'.

Vikarrollen på venstre back:
'Jeg forsøger at gøre det man beder mig om. Det er trænerens beslutning og jeg forsøger altid at yde det maksimale og gøre det bedste for holdet og vinde kampene'.

Holdets problemer på udebane:
'Vi er stærke på hjemmebane, hvor vi lykkes med at spille bedre. Udekampene er komplicerede, for modstanderne er mere opsatte på at vinde. Hvis vi forbedrer vores spil, vil vi også opnå at vinde på udebane'.

Humøret i truppen efter nederlaget mod Levante:
'Vi har det fint. Vi er kommet os over kampen mod Levante og vi vil bruge den næste kamp til at rette fejl og blive bedre. Vi tror på os selv og ved hvor vigtigt det er i morgen, fordi vi kan tage et vigtigt skridt i Champions League' afsluttede han.

.:FORSIDE:.