fbpx
Annonce

Semedo har ønsket at forlade Barca i et år

FCBARCELONA.DK - 18.05.20

© Getty Images
// Semedo // Miralem Pjanic

Søndag kunne den catalanske avis Sport afsløre, at Barca angiveligt er ved at sende Semedo til Juventus for i stedet af modtage Pjanic, De Sciglio og 25 mio. euro. Den portugisiske Barca-back ser dermed ud til at få sit ønske om et klubskifte opfyldt.

For selvom at mange reagerede særdeles kritisk på nyheden om, at Barca lader Nelson Semedo skifte til Juventus for i stedet at få Miralem Pjanić, De Sciglio og 25. mio. euro, så kan det på ingen må betegnes som en overraskelse, at catalanerne lader portugiseren rejse.

Nelson Semedo har nemlig ønsket at forlade Barca i godt et års tid. Portugiseren har aldrig rigtig fået sit store gennembrud på højre back, hvor han i perioder har haft det svært, selvom han dog også i glimt har vist sine kvaliteter. Derfor ønskede Semedo allerede sidste sommer at forlade Barcelona.

Dengang var et skifte til Atlético Madrid næsten på plads og Semedo var blevet enig med den madrilenske klub. Atlético stod klar med 30 mio. euro, mens Barca dog krævede 50 mio. euro. I sidste ende afviste Barca dog et salg og valgte at beholde Semedo i endnu en sæson.

Semedo ønsker fortsat at forlade Barca og det er en af årsagerne til, at Barca nu ser ud til at slippe sig af med portugiseren. Og hvis avisen Sport har ret, så modtager catalanerne altså 25 mio. euro plus både Pjanic og De Sciglio, hvilket helt objektivt må betragtes som en særdeles god handel holdt op mod sidste sommers tilbud fra Atlético på 30 mio. euro.

.:FORSIDE:.