Selv Eibar bøjer sig i støvet for Messi

FCBARCELONA.DK - 23.02.20

© Getty Images

Mens det var Braithwaites debut der fyldte mest i de danske medier efter Barcas 5-0 sejr over Eibar, var det Messi man talte om i Spanien og Catalonien. Selv Eibar bøjede sig i støvet i en officiel udmelding på Twitter.

Barcas fire første mål stod Messi for i en opvisning, der fik alle til nærmest at tabe kæben. Argentineren viste endnu en gang, hvorfor de fleste betragter ham som den bedste fodboldspiller nogensinde i historien.

De catalanske og spanske medier hyldede argentineren for indsatsen, som man efterhånden har set det så tit. Respekt og beundring prægede overskrifter og artikler, der fremhævede Messis betydning for Barca.

Messis målshow gik ud over Eibar, men den baskiske klub havde alligevel overskud til at komme med en stor hydelst til argentineren efter kampen. Det skete på klubbens officielle Twitter. Her skrev de følgende:

'Du gør det svært for os. Du får os til at lide. Vi må holde dig ud. Det eneste vi kan gøre er at rejse os og klappe' skrev de.

Det er en udmelding som Messi helt sikkert sætter pris på og den viser med al tydelighed, hvilken respekt argentineren nyder i ligaen. Se beskeden herunder.

.:FORSIDE:.