Seks Barca-spillere med i spansk remis mod Tyskland

FCBARCELONA.DK - 28.11.22

// Spanien // VM Qatar

Hele seks Barca-spillere kom i aktion søndag aften, da Spanien mødte Tyskland i den anden gruppekamp. Her blev det til slutresultatet 1-1, hvor Jordi Alba stod for den spanske målgivende aflevering.

Landstræner Luis Enrique havde valgt hele fem Barca-spillere til startopstillingen i søndagens storkamp mod Tyskland. Alba, Busquets, Gavi, Pedri og Ferran Torres startede alle inde for spanierne præcis som i deres første kamp mod Costa Rica.

Man skulle hen til lidt mere end en times spil, før Spanien bragte sig foran. Her var det for anden kamp i træk Jordi Alba med en assist, da han fandt Morata på midten, som flot drejede bolden i mål til spansk føring.

FCBSHOP art

Føringen holdt dog kun frem til det 83. minut, hvor tyskerne pressede på og lykkedes med en sen udligning. Her var det den indskiftede Niclas Fullkrug, som kanonerede bolden i kassen til slutresultat 1-1.

Den sjette Barca-spiller, som kom i aktion, var den unge Alejandro Balde, som efter 82 minutter erstattede en velspillende Jordi Alba, som havde brugt alle kræfter på sit utrættelige arbejde på venstre back.

Med det uafgjorte resultat fører Spanien gruppen med fire point, mens Japan og Costa Rica følger med tre point hver. Tyskland er sidst med et enkelt point.