fbpx

Torres og Gavi scorede i flot spansk VM-start

FCBARCELONA.DK - 23.11.22

// Spanien // VM 2022

Barca satte i den grad sit præg på Spaniens første kamp ved VM, hvor Costa Rica blev besejret med 7-0. Torres scorede to gange og Gavi én, der tilmed lagde en assist, akkurat som Alba. I alt seks Barca-spillere kom i aktion.

Der blev aldrig tvivl om udfaldet af Spaniens VM-debut mod Costa Rica, for der var reelt klasseforskel på de to mandskaber. Spanierne sad på kampen fra første sekund og allerede i det 11. minut gjorde Dani Olmo det til 1-0 efter et glimrende oplæg af Pedri.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det spanske dominans var total og efter 21 minutter måtte Costa Rica kapitulere igen, da Alba sendte en bold ind i feltet, som Barca-emnet Asensio omsatte til en 2-0 scoring. Blot 10 minutter senere blev Alba nedlagt i feltet og dommeren dømte straffe, hvilket Ferran Torres sikkert scorede på til 3-0.

Kampen var derfor reelt lukket allerede da holdene gik til pause, men Spanien fortsatte ufortrødent i anden halvleg, hvor Ferran Torres gjorde det til 4-0 i det 54. minut og Gavi 5-0 et kvarter før tid. I kampens slutfase scorede Soler og Morata, uden at der var Barcas-spillere involveret.

Alba, Busquets, Pedri, Gavi og Torres var alle med fra start, mens Balde kom på banen i anden halvleg til sin landsholdsdebut. Eric García og Ansu Fati var således de eneste Barca-spillere der ikke kom i aktion i den flotte spanske VM-start..:FORSIDE:.