fbpx
Annonce

Sejre til Sevilla og Real Madrid lægger pres på Barca

FCBARCELONA.DK - 24.01.21

© Getty Images
// La Liga

Når Barca i eftermiddag møder Elche på udebane, er der ikke råd til at smide point. To af de største rivaler i toppen af tabellen, Sevilla og Real Madrid, vandt deres kampe i går og derfor har Barca brug for tre point i dagens kamp.

Med Sevillas overbevisende 3-0 sejr over Cádiz i går, blev Barca skubbet ned på fjerdepladsen i ligatabellen. Andalusierne har to point mere end Barca for en kamp mere, så Barca kan med en sejr i Elche tage tredjepladsen tilbage.

Også Real Madrid var i aktion i går og her blev det til en plamæssig sejr over Deportivo Alavés på 4-1. Det betyder at de hvide nu er seks point foran Barca, men også de har spillet en kamp mere end Barca. Her kan afstanden mellem de to igen komme ned på tre point.

Barca har stadig langt op til førstepladsen, ikke mindst efter at Atlético Madrid torsdag besejrede Eibar. Det bringer Atlético hele 10 point foran Barca og det endda en for kamp færre.

Derfor vil andet end tre point i aften mod Elche være et stort skridt tilbage for Barca i holdets kamp for at avancere i tabellen. Kampen i Elche fløjtes i gang kl. 16.15 og kan ses på TV2 Sport X.

Se den samlede stillingen i ligaen her.

.:FORSIDE:.