fbpx
Annonce

Se Barca-Manchester United på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 07.11.22

© Getty Images
// Manchester United // Europa League

Den 16. februar skal Barca i den første af de to kampe mod Manchester United forsøge at spille sig videre til Europa League ottendedelsfinalen. Nu kan du sikre sig en plads på Camp Nou til det storslåede opgør.

Der er lagt op til et fantastisk opgør om en plads i Europa League ottendedelsfinalen, når Barca og Manchester United mødes over to play-off kampe i februar. Den første kamp spilles på Camp Nou den 16. februar og her kan man nu sikre sig en plads på stadion. Det gælder dog om at være hurtig, da billetterne bliver revet væk.

Det er som altid hos Danmarks førende udbyder af fodboldrejser, LA Travel, at man er klar med en pakke til kampen mod Manchester United på Camp Nou den 16. februar. Med i pakken får man billet til kampen og en overnatning på hotel i Barcelona med morgenmad. Prisen er 3395 kr. per person. Det gælder dog om at være hurtig, da LA Travel kun har 100 billetter til rådighed til kampen til denne pris, hvorefter priserne vil stige.

Bestil pakken til Barca-Manchester United her.

Når man booker online, så kan en rejse efterfølgende ikke annulleres. FC Barcelona garanterer kun billetter i par. På Camp Nou kan billetter i par være sådanne:

seats

Har man spørgsmål om rejsen kan man kontakte LA Travel på info@latravel.dk.

.:FORSIDE:.