fbpx

Coutinho: 'Ingen ved hvor meget jeg har lidt'

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.10.21

// Philippe Coutinho // Valencia

I anden halvleg i sejren over Valencia søndag aften blev Phillippe Coutinho sendt på banen. Her var han med til at sikre sejren til catalanerne, da han scorede til 3-1 til sidst i kampen. Scoringen betød meget for brasilianeren.

Med en halv times spil tilbage blev Coutinho sendt på banen i stedet for Ansu Fati. Det var ikke det store præg som den brasilianske midtbanespiller satte på kampen, men scoringen med fire minutter tilbage var vigtig og med til at lukke kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var ikke det flotteste mål, men en mere simpel scoring fra Coutinho, men det var tydeligt at se, at scoringen betød meget for ham. Coutinho har ikke for alvor fået sit gennembrud i klubben efter snart fire år på kontrakt hos catalanerne.

Efter scoringen var det en følelsesladet Coutinho man kunne se fejre målet med stor lidenskab. Målet kom efter efter en hård tid på 8-9 måneder, hvor han sad ude med en drilsk knæskade. Måske scoringen kan være et vendepunkt for den 29-årige brasilianer.

Efter kampen udtalte en tydeligt berørt Coutinho sig om målet. 'Ingen ved hvor meget jeg har lidt. Efter så lang tid, er dette mål meget vigtigt for mig' kom det fra ham.

I de seneste uger har der været rygter om, at Newcastle meget gerne vil have Coutinho i januar, men med den lidenskab han viste ved fejringen af sit mål er der nok ikke meget tvivl om, at han helst vil blive i Barca og få sit gennembrud.

.:FORSIDE:.