fbpx
Annonce

Scorer Griezmann igen på La Cartuja mod Bilbao?

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.04.21

// Antoine Griezmann // Bilbao


cdrebp

Athletic Club Bilbao er nok Antoine Griezmanns favoritmodstander, for baskerne er den klub som franskmanden har scoret flest mål mod i karrieren. Spørgsmålet er så om angriberen fortsætter traditionen i aftenens pokalfinale.

Da Barca og Athletic tørnede sammen i finalen i den spanske Supercup leverede Griezmann en af sine bedste præstationer i Barca-trøjen for catalanerne hidtil, da han scorede to mål i kampens første 90 minutter. Desværre var det ikke nok til at vinde trofæet.

Athletic er dog den modstander som Griezmann har gjort det bedst mod i sin karriere. Indtil videre har han scoret 11 mål mod de baskiske løver, som Bilbao kaldes. Tre mål har han scoret mod dem for Real Sociedad, fem med Atlético og tre med Barca.

Faktisk er alle Griezmanns tre mål mod Athletic for Barca scoret i denne sæson. De to første blev som nævnt scoret i Supercupfinalen, som blev spillet på netop La Cartuja i Sevilla, hvor pokalfinalen spilles i aften. Det tredje mål mod baskerne for Barca blev scoret i den anden kamp mod Athletic i La Liga i denne sæson, hvor catalanerne vandt 2-1. Her scorede Griezmann sejrsmålet.

Griezmann er dermed meget glad for at spille mod Athletic Club Bilbao. Det hænger måske sammen med hans tid i Real Sociedad, hvor Athletic som bekendt er de største rivaler. Det er derfor nok en Griezmann som er ekstra opsat til aftenens store kamp.

cdrebp

.:FORSIDE:.